TV Produktion

Dansk AV Produktion lever af gode ideer. Af at få dem, videreudvikle dem, og realisere dem. Blandt meget andet producerer vi dokumentarfilm til TV om klimaproblematikken set fra de fattigstes synsvinkel. I reportageprogrammer undersøger vi, hvad god arkitektur og levende byrum er, eller vi producerer debatprogrammer om integration og børneopdragelse.

Vi udfører opgaver for TV-stationer, organisationer og virksomheder, og tager ansvar for processen fra ide, over tilrettelæggelse og produktionsplanlægning til optagelse, postproduktion og distribution. Vi lægger stor vægt på grundigt forarbejde og en tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere gennem hele forløbet. Firmaet råder over såvel udstyr som faciliteter til alle dele af produktionsprocessen.

Dansk AV Produktion har gennem årene leveret programmer til danske TV-stationer og internationalt er vores produktioner distribueret til TV-stationer i mere end 25 lande, ligesom mange programmer anvendes til undervisning på europæiske universiteter og i internationale organisationer. Her er nogle eksempler:

 

 • Dagbog fra Hong Kong

  "Dagbog fra HongKong" handler om hvad der sker på et WTO topmøde og følger forskellige danske deltagere til WTO-forhandlingerne i HongKong 2005.

 • For mange kokke

  For mange kokke handler om udviklingssamarbejde og fordelene ved bedre samarbejde donorer imellem og donorer og modtagerlande, med udgangspunkt i Tanzania.

 • Klimaspillet og verdens fattige – COP15

  En film der følger nogle af verdens fattige lande under klimatopmødet COP15 i København - 2009.

 • Klimaspillet og verdens fattige – Vietnam

  Klimaspillet og verdens fattige. Det fjerde program i serien er fra Vietnam. En af de hastigt voksende asiatiske tigre.